O revistă americană aruncă BOMBA: Whitney Houston era însărcinată și a fost ucisă de un traficant

367
O revistă americană aruncă BOMBA: Whitney Houston era însărcinată și a fost ucisă de un traficant - whitneyhouston001-1330429169.jpg
Revista americană Globe susține că deține secretele autopsiei lui Whitney Houston și, în ciuda faptului că este vorba despre un tabloid, nu este prima oară când ar putea deține informații reale. Conform revistei, Whitney ar fi fost însărcinată și, mai mult, ar fi fost ucisă.

Drept dovadă, revista, citată de site-ul The Daily Fix, oferă o poză în care vedeta pare a avea burtică și, se pare, mai mulți oameni din anturajul vedetei știau despre presupusa sarcină. Chiar și Whitney credea că e însărcinată și susținea, conform Globe, că e vorba de un miracol.

"Există dovada că moartea lui Whitney Houston nu a fost accidentală, ci a fost vorba despre o crimă. Una dintre persoanele din anturajul său a găsit-o cu fața în jos în cadă cu picioarele și mâinele în afara căzii", mai spun cei de la The Globe. Poziția ciudată este un argument important, cred aceștia, împotriva morții accidentale.

Mai mult, vedeta era complet falită și datora dealerilor de droguri mai bine de 1,5 milioane de dolari, așa că moartea sa ar putea reprezenta o avertizare pentru cei care nu își plătesc datoriile, speculează revista.

Să fie acesta doar un scenariu fantastic pentru ca o revistă să se vândă sau, mai grav, există un sâmbure de adevăr în toată această poveste?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Monden : Ce nu fac părinții de dragul copiilor
Pagina a fost generata in 3.277 secunde