Nancy Reagan:

"Oamenii spun că timpul rezolvă totul. Nu este adevărat"

519
Nancy Reagan, văduva fostului președinte al Statelor Unite, Ronald Reagan, își vede soțul noaptea și vorbește cu el, a dezvăluit ea într-un interviu acordat în cel mai recent număr al revistei Vanity Fair.
"Poate părea straniu, însă îl văd pe Ronnie", a spus Nancy Reagan, care luna viitoare va împlini 88 de ani.
Fosta primă doamnă s-a întâlnit marți cu Barack Obama, pentru alcătuirea unei comisii însărcinate cu pregătirea ceremoniilor dedicate centenarului Ronald Reagan, ce va fi sărbătorit în 2011.
Nancy Reagan a participat ieri, la Capitoliul din Washington, la dezvelirea unei statui a soțului său.
"Noaptea, dacă mă trezesc, mă gândesc că Ronnie este acolo și îi vorbesc. Ceea ce îi spun nu are importanță. Însă cred că este cu adevărat acolo. Și îl văd", a declarat aceasta pentru Vanity Fair, într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat. "Îmi lipsește teribil", a adăugat Nancy Reagan. "Oamenii spun că timpul rezolvă totul. Nu este adevărat", a mai spus aceasta.
Ronald Reagan, cel de-al 40-lea președinte al Statelor Unite, s-a născut pe 6 februarie 1911 și a murit pe 5 iunie 2004, la vârsta de 93 de ani.
Fosta primă doamnă a declarat că a votat pentru republicanul John McCain la alegerile prezidențiale, însă a fost "impresionată" de campania electorală a lui Barack Obama.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2009
Stire din Monden : Jennifer Hudson e însărcinată
Marţi, 02 Iunie 2009
Stire din Monden : MTV Movie Awards 2009
Pagina a fost generata in 2.1328 secunde