Oana Mareș a devenit mămică! A născut un băiețel

212
Ziua de ieri a fost, cu siguranță, cea mai fericită pentru Oana Mareș și iubitul ei, Dragoș Săbăreanu. Prezentatoarea TV a născut prin cezariană, la o clinică particulară din București, un băiețel sănătos tun, care a măsurat 50 de centimetri și trei kilograme.


După o sarcină dificilă, Oana Mareș a experimentat, ieri, cele mai intense emoții, în clipa în care și-a ținut bebelușul în brațe. Micuțul Nicolai a venit pe lume prin cezariană, iar vedeta și iubitul ei, Dragoș Săbăreanu, și-au trecut în calendar cea mai frumoasă zi de până acum. Prezentatoarea TV a primit deja vizite din partea mai multor prieteni, care au ținut morțiș să o felicite personal. 
"Oana este în culmea fericirii! Bebelușul e sănătos, a măsurat 50 de centimetri și trei kilograme. Fiecare își dă cu părerea cu cine seamănă, noi credem că a împrumutat trăsături de la ambii părinți. Ea a plâns când și-a ținut bebelușul în brațe prima oară. Oana așteaptă cu nerăbdare clipa în care se va externa și va ajunge acasă împreună cu băiețelul", a povestit o prietenă de-a Oanei, pentru cancan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Ianuarie 2011
Stire din Sănătate : Bebeluși aduși pe lume sub hipnoză
Pagina a fost generata in 0.2982 secunde