Oana Roman a făcut pace cu o vedetă care a râs de greutatea ei

213
Oana Roman a făcut  pace  cu o vedetă care a râs de greutatea ei - oanaroman-1378380602.jpg
Matinalul Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman, la emisiunea lui de la Radio 21, pentru că a făcut glume pe seama ei. La rândul ei, roșcata a apreciat gestul acestuia.

"Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis felicitări! Mă simt onorată că atât de mulți oameni sunt alături de mine! Aș vrea să salut și gestul frumos al lui Vlad Craioveanu, care și-a cerut scuze public pentru o glumă destul de urâtă pe care o făcuse despre mine! Este singurul din cei care m-au atacat care și-a cerut scuze, înțelegând, probabil, că la un om contează poate mai multe decât formele fizicului său!", a scris Oana pe contul ei de Facebook.

Matinalul de la Radio 21 și colegii săi de la 4 D DIMINEAȚĂ i-au făcut o declarație de prietenie Oanei și i-au transmis felicitări și încurajări în urma anunțului că așteaptă un copil.

"Îmi cer scuze pentru glumele pe seama Oanei. De fapt, cred că, oricum, sunt ultimul care a făcut o glumă cu Oana Roman. În urmă cu ceva vreme, eram la Kanal D, pentru o filmare și atunci când Gabrielei Cristea i s-a adus un tort mai mare am făcut o glumă nevinovată. I-am spus Gabrielei: vezi să nu te faci cât Oana Roman! Nu mă așteptam ca Oana să se supere, e o tipă foarte deșteaptă. Îmi pare rău că s-a întristat, îmi cer scuze și o asigur de toată con-siderația și prietenia. Îi doresc un copil de nota 10 - am citit pe net că este însărcinată - și o mai mare doză de autoironie. Oana, ești o super tipă și îți doresc numai bine", a spus Vlad Craioveanu, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Monden : Oana Roman va fi mamă!
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Monden : Oana Roman s-a săturat de cluburi
Pagina a fost generata in 1.8934 secunde