Oana Zăvoranu era însărcinată cu Pepe, când s-au despărțit

886
2
Oana Zăvoranu era însărcinată cu Pepe, când s-au despărțit - oanasipepe-1336144810.jpg
Confidenta Oanei Zăvoranu, Veronica A. Cara, a dezvăluit amănunte intime din viața vedetei, despre care nimeni nu a avut habar.

Psihologul Veronica A. Cara a dorit să o ajute pe Oana Zăvoranu pentru a trece peste toate acuzele ce i s-au adus de-a lungul anilor, și care au făcut-o pe aceasta să pară o femeie rea în ochii tuturor.

Deși avea o relație cu Tudy, Oana Zăvoranu purta în pântece copilul lui Pepe. Cei doi erau despărțiti în acea perioadă, și urma divorțul.

Din dorința de răzbunare, Oana nu a dorit să spună adevărul nimănui, preferând să spună că este însărcinată cu Tudy.

"Nu aveam cum să fiu însărcinată cu Tudy, tehnic eram într-o siguranță totală. N-aș fi rămas gravidă cu un bărbat pe care abia îl cunoscusem", a spus Oana.

Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea CanCan Tv, iar Oana, deși a încercat să o oprească pe Veronica să mai facă dezvăluiri, psihologul a știut că acest lucru o va ajuta pe Oana.

"Acum nu mai are nicio importanță. Nu țin bărbați lângă mine șantajându-i cu copii, sunt prea demnă ca să fac așa ceva. Nu eram divorțați, dar despărțiți eram. Oricum nu m-ar fi crezut nimeni. Pepe acum află. Nu mai avea sens să-i spun atunci: râdea de mesajele mele, mă disprețuia. M-am răz-bunat spunându-i că e al lui Tudy", a spus Oana Zăvoranu.

Contactat telefonic, Pepe nu crede în vorbele Oanei:

"Presupusa sarcină nu a existat. Putea fi al lui Tudy. Copilul altuia nu l-aș fi putut crește niciodată. Nu a fost niciodată însărcinată, iar, dacă a fost, a fost copilul lui Tudy. Chiar și dacă m-ar fi păcălit, eu n-aș fi putut să cresc copilul lui Tudy. Am stat șapte ani cu Oana, mi-am dorit copii, dar ea nu a vrut, a spus asta în nenumărate rânduri", a afirmat el.

"Era un argument de împăcare din partea ei dacă ar fi fost adevă-rat", a spus Pepe. "A încercat să îmi spună că nu are o relație, dar eu am aflat. Nu am timp de aberațiile ei, ale mamei ei sau ale psihologului", a mai transmis Pepe prin SMS.

Comentează știrea

hihihihihihi
5 mai 2012
pai, daca umbla

cu Tudy, de unde stie ca era copilu' lui Pepe? boarfa tot boarfa... Sa mai taca naibii din gura! L-a pierdut de fufa si proasta, sa suporte! Si sa-i fie invatatura de minte. Ei si altora! Bravo Pepe!

cristi
5 mai 2012
Important

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Monden : Laurette a rămas fără bonă
Pagina a fost generata in 0.8635 secunde