Oana Zăvoranu, răzbunare cruntă: Am zis că îi rup și celălalt picior

408
Oana Zăvoranu, răzbunare cruntă: Am zis că îi rup și celălalt picior - oanazavoranu3-1393592064.jpg
Trecutul o bântuie și acum pe Oana Zăvoranu (40 de ani), în ciuda bunelor sale intenții de a lăsa în urmă orice fel de scandal. O declarație acidă, făcută în urmă cu aproximativ un an, împotriva unuia dintre "prietenii" săi din "Dosarul vrăjitoarelor", o va aduce din nou, peste două săptămâni, în fața instanței. Reclamantul, pe numele său Sebastian Dobrescu, zis și "Ologu’", îi cere daune morale în urma unei plângeri pe care a făcut-o împotriva acesteia, în care o acuză de amenințare și șantaj, scrie libertatea.ro.


Reclamantul, Sebastian Dobrescu (foto), zis și "Ologu’", a făcut recurs într-un proces pe care l-a pierdut și în care-i cere pârâtei daune materiale pentru că l-a amenințat că-l lasă fără picioare.


Cu toate acestea, în stilu-i caracteristic, Zăvo nu își face nici un fel de griji. "Să îmi ceară ce vrea, a pierdut pe toate planurile cu mine, inclusiv la DNA, și îl așteaptă ani grei de închisoare în dosarul cu vrăjitoarele… Așa că să se bucure de libertate cât mai poate, că e prețioasă. Eu câștig în această luptă, fără nici o problemă", se laudă Oana.


Tirul focoasei brunete a continuat în aceeași notă: "Dobrescu e un cămătar cu relații pe care eu l-am demascat cu probe de necontestat, să nu mă confunde cu nimeni, ce a făcut cu Max Bălășescu nu o să poată face și cu mine… Eu sunt Oana Zăvoranu și să-și bage bine asta în cap, să repete în oglindă, iar dacă ne vedem pe la tribunal, pot să-i dau un autograf, asta ca să fac o «aroganță». I-e frică de mine pentru că am zis că îi rup și celălalt picior și-i dau cu el în cap! A pierdut și a făcut recurs, dar o să piardă din nou. Și va trebui să plătească și cheltuielile de judecată. Păi, altfel rămânea și fără picioare, și bătut în cap. Oricum e bătut de soartă", a spus Oana Zăvoranu pentru Libertatea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, dependentă de lux
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu are un nou iubit
Pagina a fost generata in 1.4309 secunde