Oana Zăvoranu va participa la "Dansez pentru tine"!?

339
Oana Zăvoranu va participa la
Dansul Oanei Zăvoranu, filmat și postat chiar de ea pe Youtube cu ceva vreme în urmă, pare să fi fost un pas bun în cariera fostei soții a lui Pepe. Bruneta ar putea intra, peste câteva săptămâni, în platoul emisiunii "Dansez pentru tine", de la PRO TV, anunță nefiltrat.ro.


Conform unor surse apropiate Oanei, citate de nefiltrat.ro, vedeta a primit, recent, propunerea de a participa la emisiunea "Dansez pentru tine", într-un număr demonstrativ, pentru a ajuta un caz social. Se pare că bruneta, deși nu a dat încă un răspuns solicitării, pare tentată să accepte să intre în "ringul viselor", mai ales că în multe dintre cazuri, cei care au dansat pentru cazuri sociale au devenit concurenți în edițiile ulterioare ale show-ului. Problema Oanei este că, în prezent, se află sub contract cu un trust concurent, iar dacă ar merge la "Dansez pentru tine", ar trebui să plătească despăgubiri consistente acestuia.

Apropierea Oanei de PRO TV s-a realizat în ultimele săptămâni, prin intermediul realizatorilor emisiunii Cancan TV. Timp de aproape un deceniu, ea a fost considerată persona non-grata de șefii trustului din Pache Protopopescu, după ce s-a certat la cuțite cu unul dintre aceștia, pe vremea când era actriță de telenovele la Acasă TV.

Bianca Drăgușanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță, Daniel "Max" Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan și Șerban Copot sunt cele opt vedete oficiale care participă la cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va debuta pe 26 octombrie la Pro TV, informează televiziunea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Monden : Oana Zăvoranu a rupt logodna
Pagina a fost generata in 0.403 secunde