Octogenarul Hugh Hefner mai vrea un copil

275
Pentru cei cărora li s-a părut șocantă vestea că Viorel Lis se pregătește la 64 de ani să devină tată, părintele imperiului "Playboy" a pregătit o surpriză. Hugh Hefner este cu 17 ani mai în vârstă decât fostul primar al Bucureștiului, dar nu se simte prea bătrân pentru un copil La 81 de ani, "tăticul" iepurașului cu papion încearcă să devină din nou tată, iar femeia aleasă să îi fie mamă viitorului urmaș nu putea fi decât Holly Madison, blonda în vârstă de 28 de ani, pe care Hugh a declarat că și-o dorește alături pentru tot restul vieții sale. Dorința de a deveni părinți este atât de mare încât timpul este umplut adesea cu partidele de sex incendiare. "Ne dorim un copilaș. Am încercat de foarte multe ori", a povestit Holly. "Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților ar fi o casă și un copil", a continuat iubita lui Hefner.
Deși își dorește încă o progenitură, octogenarul nu se gândește și la oficializarea relației cu frumoasa lui parteneră.
Hefner are deja patru copii: Christie, 55 de ani, și David, 52 de ani, din mariajului de zece ani cu Mildred Williams și pe Marsden și Cooper, în vârstă de 17, respectiv 16 ani, fructul dragostei dintre star și modelul Playboy Kimberley Conrad, cea de-a doua soție.
Holly Madison s-a mutat în casa lui Hugh în 2001, când a devenit una din cele opt iubite oficiale ale vedetei. Au rămas însă doar trei partenere, alături de Holly bucurându-se de acest statut Kendra Wilkinson și Bridget Marquardt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8057 secunde