Opt sfaturi pentru un orgasm lung și intens

853
1
Opt sfaturi pentru un orgasm lung și intens - orgasm-1340284722.jpg
1. Abandonează-te plăcerii

Încearcă să devii conștient de toate sentimentele tale. Poți începe prin a scăpa de toate prejudecățile și nesiguranța pe care le ai cu privire la actul sexual. Scoate-ți toți factorii perturbatori din mintea și concentrează-te complet asupra a ceea ce se întâmplă aici și acum.

2. Învață să te relaxezi

Încearcă să rămâi calm și relaxat în timpul actului sexual, în ciuda tensiunii sexuale în creștere. Încetinind lucrurile și controlând excitarea, orgasmul va veni ca o explozie de sentimente.

3. Încearcă să devii conștient de corpul tău

Învață totul despre anatomia sexuală și diferite tehnici sexuale. Cu cât știi mai multe despre corpul tău și răspunsul său la stimulii sexuali, cu atât mai ușor îi va fi partenerului tău să te ducă pe înălțimi orgasmice.

4. Acordă-ți timp

Nu grăbi lucrurile, ci acordă-ți timp pentru plăcere. Nu sări peste preludiu, ci începe să vorbești despre fanteziile tale sexuale și apoi, încet, încet, începe stimula-rea părților intime și a altor zone sensibile. Stimulii erotici te vor trezi complet și îți vor pregăti corpul și mintea pentru un orgasm intens.

5. Controlează-ți energia sexuală

Controlează fluxul de energie sexuală din organism cu ajutorul gândurilor. Puțină practică îți va aduce rezultate explozive și o plăcere sexuală perfectă.

6. Exprimă-ți dorințele

Descoperă ce îți aduce plăcere și nu-ți fie rușine să împărtășești asta cu partenerul tău. Ia lucrurile în mâinile tale și arată-i mișcările potrivite, prin cuvinte sau altfel. Comunicarea bună este cheia pentru plăcerea reciprocă.

7. Întărește-ți mușchii vaginali

O condiție fizică bună este un factor important chiar și între cearșafuri. Exercițiile pentru mușchi vaginali mai puternici va face să îți fie mai ușor să îți controlezi excitația sexuală și, prin urmare, vei ajunge la orgasme mai intense.

8. Ai grijă să fii umedă

Orgasmele mai lungi și mai intense necesită un act sexual mai lung și mai intens, deci trebuie să păstrezi întotdeauna lubrifiantul la îndemână pentru a preveni iritabilitatea, durerile și alte lucruri neplăcute care îți pot strica starea de spirit sexuală.

Comentează știrea

candipharm
16 decembrie 2022
candipharm

https://www.candipharm.com/#

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Stire din Monden : Ce este un orgasm neașteptat?
Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Monden : Șase semne clare că a avut orgasm
Pagina a fost generata in 1.6706 secunde