Aveți la dispoziție un week-end

Orgasmul sânilor

679
Sânii au constituit dintotdeauna un simbol, mărturisit sau nu, al eternului feminin. Ei sunt parte a senzualității feminine, un punct de atracție al oricărei femei.
Nu știm dacă orgasmul… lor se întâmplă în timp ce se procedează la autoexaminarea recomandată pentru depis-tarea precoce a cancerului
de sân. Cert este că acesta necesită, conform http://www.intimatemedicine.com/, tehnici speciale de masaj care provoacă excitare puternică ce duce la orgasm. Tot acest mecanism este puternic legat de hormonul oxitocină.
Levin Roy explică în articolul său din primul număr al ziarului sexolog Sexual & Relationship Theory că acest hormon este secretat în timpul actului sexual. Unii oameni de știință însă au dovedit că acest hormon este secretat în special în timpul stimulării sânilor femeilor.
Revista Men’s Health introduce orgasmul sânilor prin cercetarea realizată de dr. Herbet Otto, care a descoperit că orgasmul sânilor poate fi atins atunci când senzația întregului este concentrată pe zona sânilor. Totodată, el susține că orgasmul mamar este al doilea cel mai des tip de orgasm feminin.
Barry R. Komisaruk și alți autori ai cărții "Orgasm Answer Guide" a descoperit că orgasmul mamar este declanșat deoarece stimularea sânilor cauzează excitarea anumitor neuroni ai creierului din zona în care este situat senzorul pentru activarea excitării din zona genitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Monden : 15 mituri despre sex...demontate
Pagina a fost generata in 1.5804 secunde