Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung și puternic țipăt din lume

346
Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung și puternic țipăt din lume - 52091d4f206b15cd7a04aa5e424aefda.jpg
Rockerul Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung și mai puternic țipăt din lume, record stabilit cu ajutorul a 52.000 de fani ai echipei de baseball Los Angeles Dodgers, informează contactmusic.com.
Rockerul britanic, aflat la Los Angeles pentru a-și promova cel mai nou material discografic, intitulat "Scream", a participat, alături de membrii fundației de luptă împotriva cancerului "ThinkCure!", la o tentativă de stabilire a unui nou record mondial pentru cel mai lung și mai puternic țipăt din lume. Manifestarea a avut loc pe terenul echipei locale Los Angeles Dodgers în meciul împotriva rivalilor de la Los Angeles Angels, în seara de vineri, 11 iunie.
Oficialii de la Guinness World Records au fost prezenți pentru a înregistra tăria sunetului, iar Stuart Claxton, directorul Guinness World Records, a confirmat faptul că Ozzy și fanii săi au intrat în Cartea Recordurilor.
Un purtător de cuvânt al rockerului britanic a declarat: "Ozzy a primit un certificat pe care scrie: «Recordul Guinness, stabilit de Ozzy Osbourne, pentru cel mai lung țipăt din lume, a fost doborât pe Dodger Stadium din Los Angeles (California, SUA), pe 11 iunie 2010»".
Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înființată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.482 secunde