Interviu cu Sexy Pavel Bartoș

"Până la 16 ani am trăit ca în Coreea de Nord"

855
E simpatic, e carismatic, e talentat foc, dar și foarte muncitor, e familist convins și lista ar putea continua cu multele din calitățile pe care tânărul actor Pavel Bartoș a avut ocazia să le etaleze într-un timp foarte scurt mai ales la emisiunile PROTv-ului, gen "Dansez pentru tine", "Vocea României" sau "Românii au talent". În luna ianuarie, când a împlinit 35 de ani, colegul și prietenul Smiley i-a făcut o dedicație, un remake după hit-ul lui Prince "Sexy M.F."… Sexy Pavel Bartoș".

La sfârșitul lunii februarie, a fost desemnat cel mai bun prezentator de televiziune pe anul 2011 la Gala Premiilor Online Radar de Media 2011. Pavel a mai primit un trofeu pentru cel mai bun show de televiziune "Vocea României" de la Pro TV, menționând că meritul este al întregii echipe.

La ediția de vineri seară a show-ului "Românii au talent", cei doi prezentatori au fost modele pentru doi tineri caricaturiști din Timișoara, care au vrut să demonstreze viteza cu care pot realiza aceste caricaturi.

Într-un interviu acordat colegilor de la zodiac-travel.ro, îndrăgitul actor spune că s-ar supune unei vacanțe la Disneyland, alături de cele două fiice, dar și că ar pleca singur peste Ocean, pentru a simți măcar un pic din atmosfera studiourilor hollywoodiene. La capitolul sport în vacanță, leneveala e pe podium, mai puțin atunci când se întoarce din Banat și este nevoit să care toate pachetele primite de la rude.

- Știi că poantele tale fac deliciul show-ului "Românii au talent"?

- Eh, glumele, le scot, pur și simplu. Mă inspiră oamenii de lângă mine, formatul emisiunii și, la urma urmei am făcut și eu o școală, m-am pregătit și eu. Îmi vin atâtea glume pentru că îmi place ceea ce fac și cu cine fac!

- Anul trecut, la preselecții, ți-ai spart capul la Cluj, la Timișoara ai avut probleme cu spatele, iar la Piatra Neamț ți-ai spart nasul. 

- Anul ăsta am fost mai pregătit. Am fost cu două luni înainte la sala de forță, la recomandările prietenului meu Smiley. Tocmai din cauza asta, în sezonul doi, Smiley a fost în pericol la preselecții, nu eu! Pentru că eu eram mult prea pregătit!

- Ce momente ți-au rămas în memorie?

- Mie mi-au rămas, în general, în memorie copii și mai ales cei în vârstă, pentru că la 80 de ani să vină cineva și să-și arate talentul e de admirat.

- Ai avut ocazia să filmezi în diferite locuri, chiar și la Nisa. Ce te-a impresionat acolo și cum te-ai distrat alături de colegii de filmare?

- Locația e impresionantă și te bucuri că ai ocazia să filmezi acolo. Aveam o glumă cu Cabral: "Știi care e asemănarea dintre Bel-mondo, Alain Delon și noi doi? Am filmat în aceeași locație!".

- Ți-ar plăcea să vizitezi studiourile de filmare de la Hollywood, eventual să dai și o probă?

- Sigur că ar fi o experiență nemaipomenită, dar eu sunt mulțumit de ce mi se întâmplă aici.

- Există un loc din lume unde nu ți-ai dori să-ți petreci niciodată vacanța?

- Coreea de Nord! Până la 16 ani am trăit ca în Coreea de Nord, așa că știu cum e vacanța acolo.

- Pe plan profesional, unde te vom vedea in următoarea perioadă?

- Aproape în fiecare seară în spectacolele Teatrului Odeon și alături de Smiley la "Românii au talent", în fiecare vineri până de Paște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde