Pedro Almodovar începe filmările pentru "La piel que habito", cu Antonio Banderas

283
Pedro Almodovar începe filmările pentru
Regizorul spaniol Pedro Almodovar începe, luni, în Galiția (nord-vestul Spaniei), filmările pentru noul său lungmetraj, "La piel que habito", cu Antonio Banderas, programate să dureze 11 săptămâni.
Filmările, care debutează la Santiago de Compostela și în La Estrada, ar urma să se desfășoare pe parcursul următoarelor 11 săptămâni. Unele scene vor fi filmate la Madrid și Toledo, iar costul producției este de 10 milioane de euro, a anunțat biroul de presă al echipei de producție.
Antonio Banderas este implicat în acest proiect la 20 de ani de la precedenta sa colaborare cu Almodovar, în "Leagă-mă strâns/ Átame!". Acest film, al 18-lea semnat de Almodovar, le are în distribuție și pe actrițele spaniole Elena Anaya și Marisa Paredes.
Pelicula este inspirată din romanul noir "Mygale" (1984), de Thierry Jonquet, care prezintă povestea răzbunării unui chirurg estetician pe bărbatul care i-a violat fiica.
Filmul se va încadra în genul horror, un gen pe care Almodovar a dorit să îl abordeze, în premieră, după cum a declarat regizorul în luna mai, în cotidianul El Pais. "Însă nu voi respecta niciuna din regulile acestui gen", a mai spus Almodovar.
Prima colaborare dintre Antonio Banderas și Pedro Almodovar datează din 1982, când cei doi au filmat comedia "Labirintul pasiunilor/ Laberinto de pasiones", pe vremea când actorul avea doar 22 de ani.
Antonio Banderas a jucat și în "Femei în pragul unei crize de nervi/ Mujeres al borde de un ataque de nervios", lansat pe marile ecrane în 1988.
În ultimii ani, Antonio Banderas, căsătorit cu actrița americană Melanie Griffith, a jucat în special în producții hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro".
Pedro Almodovar, în vârstă de 58 de ani, a fost premiat de două ori la Festivalul de Film de la Cannes. El a primit premiul pentru regie, în 1999, pentru "Totul despre mama mea / Todo sobre mi madre", și premiul pentru scenariu, în 2006, pentru "Volver".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 August 2010
Stire din Monden : Michael Douglas are cancer la gât
Pagina a fost generata in 2.7941 secunde