Pepe câștiga bani mulți dinainte de a deveni celebru: "Filmam la nunți și făceam șnițele în Moghioroș"

567
Pepe câștiga bani mulți dinainte de a deveni celebru:
După divorțul de Oana Zăvoranu, Pepe a reluat antrenamentele la box, și-a tatuat animalul preferat, un tigru, pe umărul stâng și și-a construit o casă, în care însă n-a apucat să doarmă nici măcar o noapte. În încercarea de a-și găsi o iubită, cântărețul vorbește cu mai multe fete în același timp. Și se pregătește să plece "cu băieții" în vacanță, în Spania. Întreprinzător de mic, Pepe și-a câștigat existența de la 12 ani, practicând diverse "munci", despre care vorbește într-un interviu exclusiv.



Când ai început să faci box?

Cred că aveam cinci-șase ani. Tata a fost campion național la box, frate-miu mai mare, Giani, a practicat și el. Cu băieții din gașcă se antrena într-o boxă de la bloc, utilată cu tot echipamentul. Făcuseră și un ring de box, în spatele blocului. Și mie îmi plăcea să stau printre ei. Pe la 8-9 ani am început să fac box la un club, până pe la 14 ani. Începusem să prind gustul și să știu cum stau lucrurile, până în ziua în care mama a început să plângă, că să nu-mi spargă cineva nasul, că ea mă iubește și că sunt prea frumos ca să mă bată lumea și să devin urât (râde). Zicea: "de ce nu te apuci tu, mămică, de muzică, pentru că tu cânți frumos". Nu aveam nici un model în muzică și i-am zis: "mamă, da' ca cine să fiu eu cântăreț?" "Mamă, da' ca cine să fii tu boxer", mi-a răspuns. "Trebuie să faci altceva, nu o să trăiești bine din box", zicea. Și m-a convins. La 15 ani m-am apucat de studii muzicale.

Cu doamna Camelia Dăscălescu, cea care l-a descoperit și pe Dan Spătaru. Cum ai ajuns la ea?

Mama s-a interesat, a văzut că tot timpul cântam prin casă. Mă îmbrăcam ca Toto Cutugno, aveam un costum și un șal alb, de-al lui frate-miu, și cântam la o crosă de hochei, ziceam că-i microfon cu stativ. În '90 mi-a trimis tata prima casetă cu Gipsy Kings, din Germania, că el fugise din țară prin '85-'86. Am învățat toate piesele instantaneu. De atunci m-am îndrăgostit de Gipsy Kings. Când m-am dus la studii, am început canto clasic, să iau lecții de dicție, vocalize, teorie. Citește mai departe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Stire din Monden : Amy Winehouse găsită moartă
Pagina a fost generata in 2.4388 secunde