"Pepe mă înșela cu câte două prostituate pe zi"

298
1
Oana Zăvoranu este dispusă să meargă la detectorul de minciuni, împreună cu Pepe, pentru a demonstra că spune adevărul în ceea ce privește infidelitatea acestuia, scrie showbiz.ro.

"Pascu a făcut multe în căsnicia noastră, multe lucruri despre care eu am aflat abia după ce s-a terminat totul. Mă înșela cu câte două prostituate pe zi. Oricând sunt dispusă să merg la detectorul de minciuni, la cel mai tare profesor care se ocupă de așa ceva, să vedem însă dacă el ar accepta așa ceva. Eu nu prea cred că va accepta. M-a tăvălit patru luni în continuu, eu nu am mai văzut bărbat care să se comporte așa cu fosta lui soție", a mărturisit Oana.

Comentează știrea

cetatean
22 august 2013
Hai, lasa-ne!

Parasuta asta inca mai vrea sa fie in centrul atentiei. Pepe are fotografii cu Tudy care-i tragea ....sus si ea poza in femeia perfecta! Pacat ca nu i-a reusit incercarea cu medicamentele, poate ne scutea de ineptiile pe care le debiteaza. Acum se gandeste sa arunce cu noroi, poate-poate mai ramane pe firmament. Regret ca mi-am pierdut 3 minute din viata pentru aceasta parasuta. Hai, PA!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu se îmbogățește
Pagina a fost generata in 1.6329 secunde