Pepe, pe cale să devină tată?

623
Pepe, pe cale să devină tată? - pepemain-1328726891.jpg
Pepe ar putea obține de la iubita lui, Raluca Pastramă, ceea ce Oana Zăvoranu nu i-a oferit în șapte ani de mariaj: un copil.

Zvonurile legate de o posibilă sarcină a Ralucăi s-au declanșat cu două zile în urmă, când tânăra a mers la o clinică din București, pentru o ecografie abdominală.

Ea a ajuns la clinică împreună cu o prietenă sau cel puțin asta susține un pacient care se afla întâmplător la respectiva clinică, chiar când iubita lui Pepe intra la consultații.

"După ce a ieșit de la ecografie, a mers imediat să-și facă analize de sânge pentru un dublu test (n.r. - analize care se fac gravidelor în primul trimestru). Da, ați ghicit, Raluca e însărcinată", a declarat respectiva sursă.

Contactat de Libertatea, Pepe a admis că iubita lui a fost la clinică, însă a susținut că nu ea e cea gravidă, ci prietena cu care se afla.

"Îmi doresc un copil cât mai repede, însă Raluca nu e însărcinată", a mărturisit Pepe.

Invitată la emisiunea Cancan Tv de luni seară, la o zi după ce a fost dusă de urgență la spital, Zăvo a declarat în lacrimi: "Nu vreau să cred că am pierdut un om la care eu am ținut foarte mult".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 09 Februarie 2012
Stire din Monden : Nu uita de postludiu!
Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Monden : Anda Adam a primit un inel
Pagina a fost generata in 2.7332 secunde