Peste 400 de invitați la nunta avocatului constănțean Mitică Dumitru

4458
Peste 400 de invitați la nunta avocatului constănțean Mitică Dumitru - a39350dd14608f3c4a78ba7fc172f5d1.jpg
Sărbătoare mare în familia avocaților din Constanța. Unul dintre cei mai tineri și talentați apărători locali, Mitică Dumitru, a ales să spună "adio" burlăciei, în week-end-ul care a trecut. Aleasa inimii sale are 24 de ani, se numește Mirela, excelează la capitolele frumusețe și inteligență, este absolventă a Facultății de Ecologie și, în prezent, studentă a Facultății de Drept. Așa cum ușor puteți bănui, tânăra doamnă Dumitru vrea să își urmeze soțul și în ceea ce privește cariera, în viitor visând să aibă propria lor casă de avocatură.
Emoțiile unui astfel de eveniment au fost copleșitoare, mai ales că cei doi se iubesc foarte mult și pornesc la drum cu o sumedenie de speranțe și planuri de viitor. Evenimentul trebuia să fie cu atât mai deosebit cu cât, la data de 20 octombrie, avea să fie ziua de naștere a miresei.
Așa se face că, duminică, 17 octombrie, la ora 16,30, a avut loc cununia religioasă, la biserica Sf. Gheorghe, din Constanța. A urmat apoi petrecerea, la care au fost prezenți peste 400 de invitați, ce a avut loc la restaurantul "Perla", din stațiunea Mamaia.
Seara a debutat cu un "vals al mirilor", care a impresionat asistența și, chiar, a "inspirat" și alte cupluri de tineri care urmează să se căsătorească. Petrecerea, din spusele participanților la nuntă, a fost una deosebită, reprezentantele sexului frumos întrecându-se în toalete cât mai interesante și elegante.
Surpriza serii a constat într-un moment artistic de excepție, susținut de interpreta de muzică ușoară Delia Matache.
Printre avocații care au fost alături de Mitică Dumitru în cel mai fericit moment al vieții sale s-au aflat Cătălin și Cristiana Filișan, Sorin Calaigii și Liviu Cristescu.
Avocatul Mitică Dumitru a declarat, pentru "Cuget Liber": "O cunosc pe Mirela de un an și jumătate și ne iubim foarte mult! Ne înțelegem foarte bine, sper să fim sănătoși și să comunicăm la fel de bine ca acum toată viața!" Întrebat ce apreciază cel mai mult la soția sa, Mitică ne-a spus că cel mai mult îi place la Mirela sinceritatea și faptul că este o persoană foarte înțelegătoare și o femeie deosebit de frumoasă.
Cât privește luna de miere, din cauza proceselor și a altor responsabilități pe care cei doi le au la Constanța, ea va fi amânată pentru, cel mai probabil, perioada sărbătorilor de iarnă, când cei doi îndrăgostiți vor lua drumul New-York-ului.
"Cuget Liber" le urează tinerilor căsătoriți "Casă de Piatră", copii frumoși și să se iubească mereu așa cum se iubesc acum!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0947 secunde