Pete Doherty, arestat pentru posesie de droguri

373
Pete Doherty, arestat pentru posesie de droguri - 8be548de9b51485bac4f9ec4c3bea3f1.jpg
Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a fost arestat, luni, în Marea Britanie, în urma unei acuzații de posesie de droguri, imediat ce s-a prezentat într-un tribunal unde era judecat pentru încălcarea Codului rutier.
În vârstă de 30 de ani, muzicianul bri-tanic a evitat închisoarea, după ce a recunoscut, în timpul audierii de la Tribunalul din Gloucester Crown Court, că este vinovat de conducerea neglijentă a automobilului în timp ce se afla sub influența alcoolului, după un concert pe care trupa sa îl susținuse în oraș, în luna iunie.
Tribunalul britanic i-a interzis să mai conducă timp de 18 luni și l-a amendat cu 2.050 de lire sterline (aproximativ 3.300 de dolari).
Ofițerii de poliție l-au escortat apoi pe Pete Doherty din sala de tribunal la secția de poliție de vizavi, unde l-au reținut pentru posesie de droguri.
Poliția din Gloucester a confirmat faptul că muzicianul a fost arestat, luni, fiind acuzat de posesie de droguri, fără a preciza natura acestora.
Pete Doherty a devenit cunoscut grație relației sale cu top modelul britanic Kate Moss. Doherty și Moss s-au cunoscut în 2005, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a top modelului, iar relația lor a fost una foarte tumultuoasă, marcată de împăcări și despărțiri violente. Pete Doherty a fost părăsit de Kate Moss la începutul verii anului 2007, după ce ea a aflat că solistul trupei Babyshambles o înșeală.
Doherty a mai avut o scurtă relație și cu top modelul de origine română Irina Lăzăreanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Decembrie 2009
Stire din Monden : Gérard Depardieu a vandalizat o mașină
Pagina a fost generata in 1.7673 secunde