Planul i-a ieșit ca la carte! Bahmu îl lasă lefter pe fiul lui Prigoană

222
1
Planul i-a ieșit ca la carte! Bahmu îl lasă lefter pe fiul lui Prigoană - bahmu-1384177427.jpg
Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat și, după un proces lung și întortocheat cu Honorius, băiatul cel mare al lui Prigoană, a reușit să convingă justiția să-i dea câștig de cauză.

Astfel, bruneta așteaptă acum ca fiul ei vitreg să scoată din buzunar sute de mii de euro, suma care reprezintă compensația pentru că a pus-o pe liber din funcția de director media la Etno TV.

Vedeta a menționat, în actele depuse la dosarul de la Tribunalul Ilfov, că societatea lui Prigoană a concediat-o pe nedrept și că nu i se poate reproșa vreo abatere disciplinară.

În aceste condiții, Adriana le-a cerut magistraților să anuleze de-cizia de concediere, să dispună reangajarea sa pe funcția de director media, să oblige societatea la plata de despăgubiri civile egale cu salariile pe care ar fi trebuit să le primească de la sfârșitul lunii septembrie și până când va fi reîncadrată în funcție, precum și la achitarea lefurilor restante din perioada 1 octombrie 2009 - 27 septembrie 2012, timp în care vedeta lasă impresia că a muncit gratis.

Vineri, Adriana a aflat că a avut câștig de cauză și are șanse să primească în jur de 150.000 de euro drept despăgubiri, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

hermes fake ebay
20 noiembrie 2013
hermes fake ebay

mia claman fake hermes Stiri Monden : Planul i-a ieșit ca la carte! Bahmu îl lasă lefter pe fiul lui Prigoană | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes fake ebay http://www.manhaircut.dk/maintenance/hermes-replica-ties.html

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Iunie 2013
Stire din Monden : Prigoană nu i-a dat un fals!
Pagina a fost generata in 1.5138 secunde