Presa americană o desființează: "A fost exmatriculată la 16 ani"!

575
Presa americană o desființează:

Presa americană s-a documentat pentru a afla cine este Mădălina Ghenea, românca cu care Gerard Butler trâiește o poveste de iubire, informează știrileprotv.ro.

Astfel, revista American Superstar a publicat cinci lucruri inedite despre Mădălina Ghenea. "Ghenea a fost exmatriculată din liceu la vârsta de 16 ani, după ce a făcut o serie de poze în lenjerie intimă. Conducerea școlii i-ar fi anunțat pe părinții Mădălinei că aceasta nu mai este binevenită la ore după publicarea respectivelor fotografii", au scris plini de patos jurnaliștii de peste Ocean.


Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, este o actriță și manechin de origine română, care în prezent locuiește în Milano, Italia. S-a născut la Slatina și, încă de la o vârstă fragedă, a fost în lumina reflectoarelor. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național "Ion Minulescu" din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă. Se zvonește că avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio, informează aceeași sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Monden : Mituri despre sex și relații
Pagina a fost generata in 1.1535 secunde