Prezentatoare TV, la un pas de moarte

137
Prezentatoare TV, la un pas de moarte - ralucalazarut-1405941079.jpg
Vacanță cu peripeții pentru Raluca Lăzăruț. Prezentatoarea de televiziune a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident aviatic, în drumul său spre Los Angeles.

Întoarsă recent dintr-o vacanță în Los Angeles, prezentatoarea TV ne-a declarat că a trecut prin clipe de coșmar. A crezut că va muri, iar această întâmplare care putea fi fatală i-a schimbat perspectiva asupra vieții și a lucrurilor care contează.

"De curând, am tras o sperietură zdravănă, în drumul meu spre Los Angeles. Ruta zborului era București-Los Angeles, cu escală în Amsterdam. În timp ce ne aflam la altitudinea de croazieră, după escală, dintr-odată avionul a pierdut altitudine. În fața mea, aveam un pahar cu apă, și atunci când avionul a căzut, apa a rămas suspendată și paharul pe măsuță. Am crezut că am adormit și că visez! Timpul parcă s-a dilatat și însoțitorii de zbor erau panicați, fapt care ne-a făcut să ne speriem mult mai tare", ne-a declarat Raluca Lăzăruț .

"În acele momente, primul gând care mi-a trecut prin minte a fost că nu am reușit să fac destule în viață. M-am gândit că voi muri! Din fericire am depășit cu bine , dar am tras o sperietură zdravănă!", a precizat aceasta, citează protvmagazin.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Monden : Mădălina Ghenea a devenit mamă
Pagina a fost generata in 3.7275 secunde