Prima apariție publică a lui Kristen Stewart după scandalul care i-a distrus cariera

475
Prima apariție publică a lui Kristen Stewart după scandalul care  i-a distrus cariera - kristensteward1345724951-1345770067.jpg
Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului care aproape i-a distrus cariera, Kristen Stewart a apărut singură în public. Adoptând o ținută neîngrijită și acoperindu-și fața cu ochelarii, actrița a părut încă afectată de întâmplările recente.

În urmă cu doar câteva săptămâni, toate ziarele de scandal din Statele Unite ale Americii scriau că protagonista seriei Twilight și-a înșelat iubitul, pe Robert Pattinson, cu un bărbat însurat și mai în vârstă decât ea.

De atunci, paparazzii și jurnaliștii nu au făcut altceva decât să vâneze fiecare mișcare a celor trei vedete care au format acest triunghi amoros.

Dacă despre Rupert Sanders și soția lui, aceștia au primit rapid informațiile suculente, Robert și Kristen au fost mai greu de "prins".

Pattinson a fost primul care a apărut în public, obligat fiind de producătorii celui mai recent film în care joacă. A venit acum și rândul lui Kristen, care a fost surprinsă singură pe străzile din L.A., îmbrăcată într-un top alb care îi lăsa abdomenul la vedere, o pereche de blugi trei sferturi și ochelari de soare la ochi.

Vedeta a fost fotografiată după ce a ieșit de la o sesiune de cumpărături. Înfățișarea ei a dezamăgit și de această dată, semn că scandalul încă o afectează, deși au trecut câteva săptămâni bune de la izbucnirea lui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2162 secunde