Prima reacție a lui CRBL după accidentul de mașină

141
Prima reacție a lui CRBL  după accidentul de mașină - crbl-1381755125.jpg
Cântărețul CRBL a fost implicat într-un accident, la intersecția Șoselei de Centură a Capitalei cu Șoseaua Ștefănești, autoturismul condus de el intrând în coliziune cu un altul, care a fost oprit brusc în fața lui și în care se afla și o fetiță de opt ani, care a ajuns la spital.

Imediat după accident, CRBL a mers la audieri la Poliția din Voluntari, unde a acordat și o scurtă declarație Știrilor Pro Tv.

"O tamponare, ca orice șofer român, neatenție la volan, atât! Mă duceam la concert, aveam treabă, nu mai aveam concertul, îmi cer scuze pentru cei care mă așteptau, se întâmplă. Există constatare amiabilă, dar dacă tăticul nu a vrut să facă amiabilă la început pentru că s-a speriat, și e ceva normal, am zis hai să mergem până la capăt ca să nu avem probleme după aia", a spus CRBL, care susține că viteza lui era de 50 kilometri la oră.

Din fericire, fata de opt ani nu este în stare gravă, iar mașinile au fost avariate ușor, dar și așa, polițiștii au stabilit să-i suspende permisul cântărețului pentru 15 zile.

Din primele cercetări, reiese că CRBL nu a păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din față, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Iunie 2012
Stire din Monden : Secretul căsniciei lui CRBL
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Monden : CRBL are, de luni, propria emisiune la MTV
Pagina a fost generata in 1.4487 secunde