"Primii bani i-am câștigat pe la 15 ani, din prezentări de modă"

397
Iulia Vântur a acordat un interviu pentru protvmagazin.ro, în care vorbește despre dragoste, relația pe care o are cu părinții, dar și despre cum și-a câștigat primii bani.

În prezent nu are o relație, dar vedeta recunoaște că este optimistă că va întâlni cavalerul în armura strălucitoare alături de care își va întemeia familia mult dorită.
Întrebată cum este când iubește, frumoasa prezentatoare răspunde emoționată: "Iubirea e cel mai frumos cadou lăsat omenirii, de aceea îl prețuiesc atunci când îl primesc și îl ofer din toată inima, cu bucurie. Eu mă simt mai frumoasă, mai bună, mai tolerantă când iubesc".
Cât despre primul job, blonda își amintește cu drag: "Primii bani i-am câștigat pe la 15 ani, din prezentări de modă. La acea vreme, nu era un job foarte bine plătit, însă îmi plăcea să am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzația pe care o aveam pe podium și show-urile pentru care străbăteam kilometri pe tocuri, repetând coregrafiile. Reacțiile publicului făceau toți banii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3607 secunde