Concurs Primii trei clasați la "Românii au talent", preluați de soțul Andreei Bănică

524

Articole de la același autor

De luna viitoare, concertele se vor lega șnur pentru primii trei clasați la concursul Pro TV "Ro-mânii au talent". Adrian Țuțu, alintat "Eminem de România", nici nu va apuca să cheltuiască marele premiu până va încasa primul onorariu, contratenorul Narcis Iustin Ianău va avea puțin timp la dispoziție să revină acasă la Bacău, iar Valentin Dinu va fi nevoit să-și părăsească jobul de la spălătoria de mașini din Ploiești.
Cei trei vor concerta separat într-un renumit club din Brașov, pe scena unde au urcat deja nume celebre ca Ja Rule, Keo sau Lo-redana. Aflat printre cei mai de succes impresari muzicali din România, soțul Andreei Bănică, Lucian Mitrea, a lansat deja prima ofertă pentru cele trei talente descoperite de Pro TV.
"Sunt în tratative cu primii trei clasați la «Românii au talent» pentru o serie de concerte într-un club din Brașov. Adrian Țuțu este primul care ar urma să cânte, la începutul lunii mai, apoi Narcis Iustin Ianău și Valentin Dinu. Este o cerere foarte mare pentru cei trei, chiar dacă n-au lansat încă nicio piesă de succes", a declarat Lucian Mitrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Monden : Ce vedete vin de 1 Mai pe litoral
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Monden : Nuntă regală în Aston Martin
Pagina a fost generata in 1.8607 secunde