Primul interviu televizat al copiilor lui Michael Jackson

392
Primul interviu televizat al copiilor lui Michael Jackson - 45ab421309e55058ddedb2987110867a.jpg
Cei trei copii ai cântărețului Michael Jackson au acordat primul lor interviu televizat, difuzat luni, în emisiunea realizată de Oprah Winfrey. Ei au depănat amintiri despre celebrul lor tată, pe care îl considerau cât se poate de "normal".
"Simt uneori că nimeni nu a înțeles ce tată bun a fost el. Cred că era și cel mai bun bucătar din lume", a declarat fiica starului, Paris Jackson, în vârstă de 12 ani. "Era un tată normal, cu excepția faptului că, pentru noi, el a fost cel mai bun tată care a existat vreodată", a adăugat Paris Jackson.
Paris, fratele ei mai mare, Prince Michael, în vârstă de 13 ani, și Prince Michael II, în vârstă de opt ani, cunoscut sub numele de Blanket, au fost filmați împreună cu bunica lor, Katherine Jackson, care este și tutorele oficial al copiilor. La acest interviu, filmat la reședința din Los Angeles a familiei Jackson, a participat și Joe Jackson, tatăl regretatului cântăreț.
Interviul a fost difuzat luni, în emisiunea "The Oprah Winfrey Show".
Paris și Prince au declarat că s-au adaptat bine la școala ale cărei cursuri le frecventează începând din septembrie. Katherine Jackson, care a declarat că dorește să le ofere celor trei copii o viață cât mai normală, a adăugat că și cel mai mic dintre copiii starului, Blanket, va merge la școală începând din toamna anului viitor.
Michael Jackson nu și-a prezentat niciodată copiii în public, obligându-i de fiecare dată să își ascundă chipurile în spatele unor voaluri sau măști.
"A încercat să ne crească fără ca noi să știm cine era el, însă acest lucru nu prea i-a reușit", a declarat Paris Jackson, adăugând că își dorește să devină actriță: "Mi-ar plăcea să devin actriță când voi fi mare. Uneori făceam numere de improvizație. Făceam acest lucru cu tatăl meu".
La rândul său, Prince a declarat că adoră jocurile video și sportul și că își dorește să devină regizor și producător de film atunci când va fi mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Senilitate sau strategie de marketing?
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Plata cu cardul îngrașă!
Pagina a fost generata in 1.8746 secunde