Ramona Bădescu explică de ce nu s-a măritat până acum

328
2
Ramona Bădescu explică de ce nu s-a măritat până acum - ramonabadescu-1412441702.jpg
Pentru prima oară, Ramona Bădescu, invitata Oanei Turcu la emisiunea "Refresh" de astăzi, a explicat motivul pentru care, până acum, nu este femeie măritată. "Trebuie să plătești cu ceva pentru tot ce îți dă Dumnezeu", spune Ramona referindu-se la faptul că, până acum, de fiecare dată a pus cariera pe primul plan, lăsând ideea de a-și face o familie în decor. Cu toate acestea, recunoaște Ramona, în cei 45 de ani de viață, a căutat tot timpul să se bucure de pasiune și nu de iubire, acesta fiind motivul pentru care, deși a avut parte de câteva relații de lungă durată, nu s-a măritat cu niciunul dintre italienii care visau să o ducă pe frumoasa olteancă la altar.

Comentează știrea

maria
4 octombrie 2014
oportunitate

Vreți sa obțineți un venit suplimentar lucrând online câteva ore pe zi? Nu e joc piramidal și nu e MLM! Pentru detalii trimiteți textul Info la adresa de email [email protected].

hugovictor
5 octombrie 2014
Prostia

Daca ar durea,toanta ar fi fost demult "in regula".Dar asa, cind declari la Bruno Vespa ca ai mincat tone de banane cind ai "scapat" afara, fara sa tii cont ca sint si conationali care privesc emisiunea (Porta a porta) e clar ca ai stofa de olteanca proasta ! Prazul i-ar fi trebuit, nu bananele ! Pentru fostii conationali, dama asta are un rol mare in moartea vestitului "Semaaca" de la Olimp(cel de la Vacanta Mare) si in "Casa Verde" din Craiova . Apropos, nici ea nu mai stie ce facultate a terminat la Craiova, ca prin IT a spus vre-o 4 pina acum ! Ignore dati-i !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.783 secunde