Ramona Bădescu luptă pentru tradițiile românești în Italia

259
Ramona Bădescu luptă  pentru tradițiile românești în Italia - ramonabadescu-1349359205.jpg
Până la sfârșitul acestui an, Ramona Bădescu intenționează să dea startul unei expoziții cu produse românești la Roma.


Pe parcursul șederii sale în România, Ramona Bădescu a făcut o vizită oficială la Ministerul de Externe, unde a purtat discuții pentru realizarea unui eveniment de amploare ce are ca scop aducerea tradițiilor românești în Italia, în cadrul unei expoziții grandioase, scrie showbiz.ro.

Sprijinită în toate demersurile ei culturale din Peninsulă de către însuși primarul Romei, Gianni Alemanno, Ramona Bădescu are planuri mari. Delegata primarului Alemanno pentru comunitatea româ-nească, și a primarului Sorin Oprescu, intenționează să lanseze până la sfârșitul acestui an o expoziție cu produse românești la Roma, un festival în care să îmbine astfel cultura și tradițiile românești, cu cele italiene.

Motivată de faptul că poporul român este cunoscut prin intermediul tradițiilor, dar și de munca pe care o depune pentru comunitatea românească din Italia, având biroul său în Primăria din Roma, cu două secretare, una vorbitoare de limba română, iar cealaltă, de limba italiană, Ramona Bădescu are noi inițiative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1759 secunde