Ramona Gabor și-a înșelat iubitul cu un miliardar bulgar

1074
1
Ramona Gabor și-a înșelat iubitul cu un miliardar bulgar - 44529ramonagabor02-1315923612.jpg
Ramona Gabor l-a înșelat pe iubitul ei, Gabi Bădălău, chiar dacă a încercat să țină departe de ochii presei acest lucru. În această vară, sora fostei soții a lui Irinel Columbeanu a fost plecată la Cannes unde s-a distrat alături de prietenele sale Mădălina Radu, Mihaela Moise și Cristina Pană.

Încă de atunci se zvonea că Ramona nu a fost fată cuminte în deplasare și că s-ar fi bucurat de răsfățul unui miliardar bulgar pe un vas de croazieră. Dovada a ieșit însă repede la iveală! Zeus TV, televiziune patronată de Luis Lazarus, a pus la dispoziție pentru ziarul Click mai multe fotografii în care Ramona e în extaz pe vasul miliardarului bulgar Alexandrov Chavdar.

Aceasta apare în ipostaze tandre cu omul de afaceri pe care îl sărută de mama focului, cei doi simțindu-se bine unul în compania celuilalt. Și pentru că a plăcut-o atât de mult pe frumoasa noastră româncă, bulgarul i-a prelungit șederea la Cannes cu încă două nopți, fapt pentru care Ramona a fost nevoită să-l mintă pe Bădălău și să-i spună că face o escală la Miami pentru un shooting, doar pentru a se mai bucura puțin de frumoasa escapadă și de atenția unui miliardar.

Chiar dacă actualul său iubit, Gabi Bădălău, a ajutat-o în momentele grele, și i-a oferit Monicăi Gabor un acoperiș deasupra capului după ce aceasta a fugit de la Izvorani, Ramona Gabor a călcat strâmb fără să țină cont că acasă o așteaptă cineva. Bădălău a fost șocat când a aflat că într-adevăr există probe și fotografii și că iubita lui l-ar fi înșelat în vacanța de la Cannes.


Comentează știrea

adriana
14 septembrie 2011
parasuta

la 22 de ani arata ca la 32- de unde are ea atitia bani face shooting? practica cea mai veche meserie de isi permite atata lux- daca ar muncii nu ar duce viata asta de lux- a invatat de la sora-sa foarte bine

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.696 secunde