Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgență!

360
Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgență! - pdiddy-1329213749.jpg
Rapperul american P. Diddy a fost internat, marți dimineață, la secția de urgențe a spitalului Universității California din Los Angeles (UCLA), după un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

Muzicianul în vârstă de 42 de ani a primit tratament contra unei "migrene extreme", afirmă site-ul TMZ.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secția de urgențe a spitalului UCLA, întrucât și-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate.

Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine și a fost externat.

Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.

Luni seară, el a fost gazda unei petreceri speciale organizate la conacul Playboy din Los Angeles, în onoarea artiștilor premiați cu Grammy în acest an.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor și rapper, dar și câștigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziția a doua în topul Forbes al celor mai bogați artiști de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obținute în ultimele 12 luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.403 secunde