Rihanna vrea copil cu Chris Brown

367
1
Rihanna vrea copil cu Chris Brown - rihanna-1354893841.jpg
Cântăreața Rihanna și Chris Brown sunt din nou în atenția presei, dar de această dată pentru că plănuiesc să facă împreună un copil.


Sursele citate de tabloidul The Sun spun că Rihanna a informat deja la casa de producție că își do-rește o pauză de la cariera muzi-cală, ca să poată să rămână însărcinată cu starul R&B, Chris Brown.

"Și-a întrebat deja șefii de la casa de discuri când ar fi cel mai bun moment ca să se retragă pentru o perioadă, fiindcă dorește un copil. Toți au rămas cu gurile căscate. Agenda ei este deja stabilită până în 2014", a afirmat un apropiat al vedetei.

Rihanna și Brown au fost nedespărțiți în ultimele câteva săptămâni. Cântăreața a zburat în Germania doar ca să petreacă mai mult timp cu iubitul ei aflat în turneu, confirmând zvonurile împăcării, la trei ani de la momentul în care Brown a agresat-o fizic, iscând un scandal de proporții. 


Comentează știrea

????? ???
8 decembrie 2012

?????????????????????????????????????????????????????????????2000???????????????????????????????????????????????????(????????????)??????????? ????? ???

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Monden : Rihanna are o idilă cu Ashton Kutcher
Pagina a fost generata in 0.3646 secunde