Romanița face gem pentru prieteni. Vezi rețeta!

214
Deși câștigă binișor din modă, Romanița Iovan s-a orientat și spre alte afaceri. Ea și-a cumpărat o livadă de 5.000 mp în comuna Mușetești-Argeș, unde a plantat meri și pruni.
Deocamdată, designer-ul face gem doar pentru prieteni, cărora le dăruiește câte un borcan. Însă când pomii tineri vor începe să rodească, Romanița se va lansa puternic pe piața de profil, urmând să producă suc natural, compot și magiun bio.
Iată rețeta pe care o folosește creatoarea de modă:
Se aleg două kilograme de prune bine coapte, care se spală, apoi li se scot sâmburii. Peste ele se pune un kilogram de zahăr, după care se lasă la frigider 24 de ore. A doua zi, prunele și sucul lăsat se pun într-un tuci și se fierb la foc mic, amestecând din când în când, să nu se lipească. Când magiunul este legat, se adaugă miez de nucă tăiat mărunt, după care se stinge focul. Se toarnă în borcane, care se pun la cuptor timp de 10 minute, ca să se sterilizeze. Se depozitează în cămară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Monden : Raluca Dumitru, în ipostaze sexy
Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Monden : Iris, de 35 de ani împreună
Pagina a fost generata in 1.9861 secunde