S-a recăsătorit cu Victor Slav? Bianca Drăgușanu, cu verigheta pe deget

154
S-a recăsătorit cu Victor Slav? Bianca Drăgușanu, cu verigheta pe deget - homebg-1409234504.jpg
La numai șase luni de la divorț, Bianca Drăgușanu este mai fericită ca oricând. Ea a reușit să-l recucerească pe Victor Slav, iar acum pozează într-un cuplu fericit și bine sudat. Atât de strânsă este legătura dintre cei doi, încât Bianca poartă din nou verigheta de la nuntă, scrie libertatea.ro.

Abia întoarsă din vacanță împreună cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu pare mai fericită ca oricând. Blonda apare într-o fotografie cu verigheta pe deget, semn că porumbeii ar fi revenit la sentimente mai bune.

De altfel, chiar prietena ei, Lavinia, a dat-o de gol pe Bianca atunci când a afirmat că la începutul lunii august, a fost câteva zile la Deva cu Victor Slav și au petrecut împreună cu nașii lor de cununie, dar și cu părinții divei.

"Este posibil ca Bianca să fi oficializat deja relația cu Victor Slav în secret. Oricum, ei au spus că vor fi discreți și dacă totul merge bine între ei, se duc la Starea Civilă fără să mai facă valuri. Vor să păstreze acest lucru pentru ei, deoarece acum țin la intimitatea lor și nu mai doresc expunere. Pe Bianca o caută Cristea în fiecare zi, așa că vă dați seama, dacă s-ar fi aflat că se recăsătorește, iar ar lua amploare lucrurile în presă", a spus Lavinia pentru Libertatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6887 secunde