S-au sărutat pe scenă

311
S-au sărutat pe scenă - 33587c98122b153cedeeaeb3ac5e6488.jpg
Actrița Sandra Bullock a uimit asistența de la gala MTV Movie Awards 2010, sărutând-o pătimaș pe colega de breaslă Scarlett Johansson, pentru a relua o scenă dintr-un film în care a jucat alături de soțul acesteia, potrivit presei internaționale.
Ineditul episod a avut loc atunci când Bullock a primit de la Johansson distincția specială MTV Generation Award. Nominali-zată și la categoria Cel mai bun sărut, pentru o scenă din "The Proposal", actrița a ținut cu tot dinadinsul să arate publicului, în direct, cât de bine se descurcă la acest capitol. Cum, însă, partenerul său din film, Ryan Reynolds, a lipsit de la eveniment, Bullock a sărutat-o pe soția acestuia. 
Sărutul Bullock-Johansson vine la doar câteva zile după ce publicul american a rămas cu gura căscată la un moment similar, care i-a avut ca protagoniști pe Dustin Hoffman și mult mai tânărul Jason Bateman. Aflat în tribună, săptămâna trecută, la meciul de baschet câștigat de Los Angeles Lakers contra echipei Boston Celtics, în finala NBA, Hoffman s-a bucurat atât de tare pentru succesul formației sale favorite încât l-a sărutat pe Bateman fără nicio rezervă, deși în preajmă se aflau și soțiile celor doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2674 secunde