Sânziana Buruiană, hărțuită de Huntelaar în club

350
Sânziana Buruiană, hărțuită de Huntelaar în club - sanzianaburuiana-1350657305.jpg
Sânziana Buruiană se plânge că a avut mult de pătimit de pe urma insistențelor olandezului Huntelaar, care a terorizat-o toată seara cu avansurile. Sânziana Buruiană, blonda cu cei mai mari sâni din showbiz-ul autohton, a povestit cum a asistat, întâmplător, la distracția fotbaliștilor olandezi după ce au înfrânt echipa României.


"Toți fotbaliștii stăteau într-un separeu. Lângă ei erau și niște fete, cliente false. Ai noștri erau mai cuminți, Marica cel puțin stătea retras într-un colț. Olandezii, în schimb, se distrau nevoie mare. Erau toți beți. La un moment dat, doi dintre ei, Huntelaar și încă unul au venit la noi la masă. S-au interesat de mine, au auzit că sunt cunoscută și m-au întrebat dacă sunt cântăreață. M-au invitat la masa lor", spune Sânzi.

Deși i-a refuzat fără să stea prea mult pe gânduri, fotbaliștii nu s-au lăsat și au revenit la masa blondei noastre, ba chiar au apelat la ajutorul unei alte persoane din club.

"După ceva vreme, au venit iar să mă cheme la ei la masă. Mai mult, au vorbit și cu o altă persoană din club ca să vină la noi la masă și să-mi transmită să mă duc la ei. Mi-au trimis și șampanie la masă. La valoarea lui, nu mai știa ce să facă să mă impresioneze. Dar erau beți toți, băuseră toată seara și au tot încercat să se bage în seamă", a continuat Sânziana Buruiană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Monden : Un elev se laudă că a făcut sex cu profa
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Monden : Giulia s-a vopsit blondă
Pagina a fost generata in 1.2948 secunde