Concurs Șapte lucruri pe care le caută o femeie la un bărbat

446
Șapte lucruri pe care le caută o femeie la un bărbat - a83680840ff9419b834d6b20f3dd3c58.jpg
Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a fi cât mai atrăgător pentru o femeie? Ai cicatrici pe față și trăsături ale feței similare unui cimpanzeu? Felicitări! Ești printre cei mai atrăgători bărbați!
Se spune că "Frumusețea este în ochiul privitorului" sau că "Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie", dar noile studii susțin că atractivitatea se rezumă, până la urmă, la matematică.

1. O față simetrică

Cu cât mai simetric este chipul său, cu atât mai multă atenție va primi un bărbat din partea femeilor. Studiile arată că mama natură îi face pe cei mai frumoși oameni cu ambele părți ale feței simetrice. În studiile efectuate, femeile au fost mai tentate să aleagă un bărbat cu chipul cât mai simetric, în dauna celor care nu aveau aceste caracteristici ale feței. La fel, un alt studiu a demonstrat că bărbații cu o față de o simetrie aproape perfectă și-au pierdut virginitatea la vârste mai fragede decât ceilalți și au avut mai multe partenere sexuale.

2. Aspectul bărbatului, în acord cu dispoziția femeii

Femeile caută tipuri diferite de bărbați, în funcție de ceea ce vor de la o relație amoroasă în acel moment. Într-un experiment în care femeilor li s-a spus să aleagă calitățile "bărbatului perfect" pe un calculator, acestea au spus că se simt mai "în siguranță" cu bărbați care au și un ușor aspect efeminat.

3. Felul în care merge

David Lieberman, expert comportamental, spune că bărbații care au un mers "masculin" emană sex-appeal. El spune că flexibilitatea este ceea ce îi face pe bărbați să arate mai tineri atunci când merg și "să arăți tânăr este întotdeauna o carte câștigătoare când vine vorba de atracție".

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Februarie 2011
Stire din Monden : Celine Dion se întoarce pe scenă
Miercuri, 23 Februarie 2011
Stire din Monden : Porți tocuri? Faci sex mai bine
Luni, 21 Februarie 2011
Stire din Monden : Cum simte un bărbat orgasmul
Pagina a fost generata in 2.8469 secunde