Săraci, dar cu poftă de sex

621

Articole de la același autor

Se pare că mai există un singur lucru pe care îl putem face gratis în timp de recesiune și de criză financiară profundă. Unde mai pui că îl facem cu plăcere. Sexul este cuvântul de ordine al momentului.
Potrivit unui studiu recent, americanii fac mult-muuult sex. Dovada apare într-o lucrare de cercetare stufoasă, de peste 130 de pagini, publicată în Jurnalul Medicinii Sexuale. Concret, oamenii de știință susțin că, în prezent, americanii fac mai mult sex, mai aventuros și până la vârste înaintate.
Pentru a nu se face de rușine, irlandezii sunt și ei foarte aproape de performanțele sexuale ale americanilor. Săptămâna trecută, o companie producătoare de prezervative a stabilit că bărbații și femeile din Irlanda cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani fac sex de trei-patru ori pe săptămână. Deși destul de departe în clasament, nici românii nu stau prea rău la capitolul sex. Ei au, în medie, aproximativ 12 contacte sexuale pe lună.
Că pe unii îi ajută să se elibereze de stres, că pe alții îi face să se simtă doriți, iubiți, frumoși, virili, că e o partidă lungă, senzuală, că e una scurtă, dar intensă, indiferent cum este, sexul reprezintă cea mai bună terapie gratuită în vremuri de restriște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Sesiune de autografe Cătălin Botezatu
Pagina a fost generata in 1.7819 secunde