SĂRBĂTOARE ÎN REGATUL UNIT. PRINȚESA KATE A NĂSCUT AL TREILEA COPIL!

3220
SĂRBĂTOARE ÎN REGATUL UNIT. PRINȚESA KATE A NĂSCUT AL TREILEA COPIL! - sockatemiddletonlaparasitpeprinu-1524485427.jpg
UPDATE  -  Kate Middleton a născut un băiețel, cu puțin timp în urmă.


xxx


Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a fost dusă la spital după ce a intrat în travaliu și urmează să dea naștere celui de-al treilea copil, anunță The Telegraph.


Palatul Kensington a anunțat că ducesa a fost internată la Spitalul St. Mary, din centrul Londrei, luni dimineața. Ea a fost dusă la spital cu mașina și se afla în "primele stadii ale travaliului", a mai precizat Casa Regală.

Kate Middleton și Prințul William nu au vrut să știe dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, așa că sexul copilului va fi o surpriză pentru toată lumea. Nou-născutul ar urma să fie al cincilea la succesiunea tronului.

Ducesa de Cambridge va fi supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai.

Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Mai 2015
Stire din Monden : Ducesa Kate A FOST INTERNATĂ
Pagina a fost generata in 3.5866 secunde