Sarcina lui Kate Middleton, una cu probleme

365
1
Sarcina lui Kate Middleton, una cu probleme - katemiddleton-1410775830.jpg
Reprezentanții Casei Regale britanice au anunțat recent că ducesa de Cambridge este însărcinată din nou, după ce anul trecut, în iulie, a adus pe lume un băiețel. Veste bună a fost, însă, umbrită deja de una mai puțin plăcută: Kate are iar grețuri matinale severe. Din această cauză, prințul Harry a luat o decizie... uimitoare.


Potrivit presei britanice, se pare că frumoasa Kate Middleton nu a scăpat, nici de această dată, de grețurile matinale severe, din cauza cărora a fost internată și la prima sarcină.


Ducesa însărcinată se simte iarăși foarte rău, dar încă nu a fost spitalizată, ci este ținută sub observație acasă. Din această cauză, prințul Harry, cumnatul ducesei de Cambridge, a luat o decizie care i-a șocat pe cei care îl cunosc. Fratele mai mic al prințului William trebuia să își sărbătorească ziua cu mare fast, deoarece împlinește 30 de ani, dar a ales să amâne petrecerea. Cum Kate Middleton are grețuri severe din cauza sarcinii și a anunțat deja că nu va participa la chef, sărbătoritul a oprit pregătirile, dar a anunțat că le va relua îmediat cum ducesa se va simți mai bine, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Kd Shoes
18 octombrie 2014
Kd Shoes

It is a fact that most women prefer to shop for and buy shoes in shoe stores and boutiques in malls. Kd Shoes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3236 secunde