Concurs Șase indicii că iubitul tău este un prost amant

834
Șase indicii că iubitul tău este un prost amant - 0062a21cb029dd0467fe1e90633e6c87.jpg
Ești tu sau este el? Cine e de vină pentru viața voastră sexuală nesatisfăcătoare? Învață să identifici un amant slab în așternuturi și găsește remediu acestei probleme.

Află adevărul ghidându-te după șase indicatori fără greș ai calităților de amant ale iubitului tău. Măcar așa vei ști, odată pentru totdeauna, adevărul.
1. Refuză să-ți ofere sex oral

Lui îi place la nebunie să-i faci tu sex oral și foarte ușor reușești să-l satisfaci astfel. Totuși, când vine vorba să întoarcă "serviciul", nu mai este la fel de entuziast, reușind să se sustragă sub diverse forme de la sexul oral în contrapartidă.

Atunci este clar că ai în față un amant deloc generos și cu puțină voință de a-și satisface partenera. Se poate să evite acest lucru din cauză că se teme că nu o face cum trebuie. În acest caz, îndrumă-l tu și redă-i încrederea în sine.

2. Este dușman declarat al jucăriilor sexuale

I-a "picat" fața când i-ai arătat noul tău vibrator? Dacă partenerul tău urăște jucăriile sexuale și mai ales refuză vehement să le introduceți în jocurile voastre intime, este clar că se teme că va fi înlocuit de o bucată de latex.

Această frică îl împiedică să se bucure de această "aventură". Cum poți redresa situația? Explică-i pe înțeles că jucăriile sexuale nu sunt menite să-l substituie pe el și că nici nu sunt un semn că el nu te satisface îndeajuns. Inițiază-l treptat în această lume și vei vedea cum, încet-încet, capătă încredere.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cel mai bun sex durează 7,5 minute
Marţi, 15 Februarie 2011
Stire din Monden : Cele mai populare produse din sex-shop
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Monden : Carmen Tănase, cursă nebună cu un ATV
Pagina a fost generata in 2.834 secunde