SCANDAL ÎN TRUPA IRIS!

296
1
SCANDAL ÎN TRUPA IRIS! - rafaelirispozapoza18990700-1436164328.jpg
Scandal în trupa Iris! Dat afară din trupă la sfârșitul lunii aprilie, solisul Rafael s-a răzbunat pe foștii lui colegi care i-au copt expulzarea, în momentul în care Cristi Minculescu a anunțat revenirea în formație, scrie realitatea.net.



Refuzând să accepte că e "alungat", Rafael a pus monopol pentru două luni pe pagina de intenet a trupei Iris, a cărei parolă o deținea. Fără știrea foștilor colegi, el a început să posteze anunțuri în nume personal și a refuzat sistematic, până zilele trecute, să le predea acestora parola. 


"Din perioada aprilie 2015 și până în iulie, pagina a fost administrată în mod abuziv de către Rafael (ex-colaborator Iris), căruia i s-a solicitat în mod repetat să renunțe la toate privilegiile paginii, dar a refuzat să o predea. De abia zilele trecute am intrat în posesia paginii", a anunțat Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris, citat de Click!.

Comentează știrea

const
6 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7437 secunde