Scrisoare de angajare pe timp de criză

889
Scrisoare de angajare pe timp de criză - 0f48a01a34925475bb958fa1ba5f296b.jpg
Buna ziua! Mă numesc Ion Popescu, am 34 ani, trebuia să am 39, dar nevastă-mea mi-a mâncat cinci ani din viață. Intelectual rasat, am liceul început și facultatea terminată. Am și un fizic deosebit de atrăgător; obiecte precum farfurii, linguri, cărți efectiv se lipesc de mine, este adevărat, asta și pentru că mă spăl destul de rar.
Nu-mi este frică de muncă, dorm lângă ea și sunt o persoană foarte comunicativă atunci când vorbesc de pe telefonul firmei. Am o experiență semnificativă în vânzări, de mic copil obișnuiam să vând lucrurile părinților din casă, sunt o fire foarte dinamică, dar după orele de program.
Autodidact în marketing, sunt un fin observator al oricărei investiții, eliminând din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fără rezultate.
Spre exemplu, eu am mai trimis o scrisoare de intenție + CV și altei firme. Dacă răspunsul dvs. este pozitiv și mă angajați, înseamnă că automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la cealaltă firmă i-am pierdut și asta se întâmpla acum doi ani, când leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul că, iată, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ați chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri îmi dau de gândit și nu pot să nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelați: vă folosiți de massmedia (dați anunțuri prin ziare) - este clar un atac la adresa mea.
În primul rând nici nu mă cunoașteți și în al doilea rând nici nu sunt obligat să mă angajez la firma dvs. În speranța că v-am făcut să zâmbiți puțin (în procesul de vânzare, acest lucru reprezintă un atu important), dacă vreți să vă scap de vreun client, n-aveți decât să mă angajați!
PS. M-ar interesa dacă se poate să îmi dați concediul de odihnă la început.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Iată cum arată bustul lui Jean Constantin
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Ilinca Vandici cea pudică
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Din greșeală sânul, intenționat nudul
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Femeile infidele trăiesc mai mult
Pagina a fost generata in 1.6268 secunde