Se caută "ambasadoare a frumuseții" pentru Miss Universe 2009

527
Se caută
Miss Universe România 2009, concursul care va decide reprezentanta României în finala competi-ției internaționale ce desemnează cea mai frumoasă femeie din lume, va avea loc pe 27 iunie, acesta urmând să fie difuzat de televiziunea publică, informează organizatorii.
Anul acesta este primul, după o pauză de 11 ani, când România va avea posibilitatea de a se înscrie în concursul care desemnează cea mai frumoasă femeie din lume, care va avea loc în Bahamas.
"Sunt extrem de entuzias-mată că România va fi reprezentată anul acesta la concursul Miss Universe", a declarat Paula Shugard, președinte al Organizației Miss Universe. "Am certitudinea că în cadrul competiției locale va fi selectată o reprezentantă minunată, care va fi un adevărat ambasador al țării sale", a mai spus ea.
Tinerele din toată țara au posibilitatea de a se înscrie în competiție pe site-ul oficial www.missuniverse romania.com sau în incinta Băneasa Shopping City, până pe data de 11 iunie. Preselecția celor 24 de finaliste va avea loc la Băneasa Shopping City, pe 13 și 14 ale lunii.
Finala concursului național va avea loc pe 27 iunie, într-un show ce va fi transmis în direct de Televiziunea Română și prezentat de Valentina Ionescu.
Dayana Mendoza, din Venezuela, deținătoarea titlului Miss Universe 2008, va participa la alegerea celei mai frumoase românce, în calitate de membru al juriului.
Câștigătoarea marelui premiu va reprezenta România în marea finală, așa cum au făcut-o în trecut și alte participante, precum actrița Daniela Nane (1991) sau președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase (1996).
"Participarea la Miss Universe 1991 a fost o experiență de neuitat, care mi-a întărit decizia de a-mi clădi viața frumos, prin propriile forțe, alegând o profesie care să-mi placă și care să-mi pună în valoare aptitudinile", a declarat Daniela Nane, deținătoarea titlului Miss Universe România 1991.
Din cele 24 de finaliste selectate din întreaga țară, Miss Universe România 2009 va fi aleasă în urma mai multor probe, printre care și cea a prezentării costumului popular. Proba decisivă va fi cea a interviului de personalitate, juriul urmând să analizeze echilibrul psihic al concurentelor, șarmul personal și încrederea în sine, abilitatea de a comunica liber, precum și consistența informației transmise.
Punctajul final, în urma căruia va fi aleasă câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009, se va calcula din procente egale de 50% provenite din notele acordate de juriu și public, prin televoting.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2009
Stire din Monden : Jennifer Hudson e însărcinată
Marţi, 02 Iunie 2009
Stire din Monden : MTV Movie Awards 2009
Pagina a fost generata in 1.8562 secunde