Se confirmă! Iulia Vântur este iubita lui Salman Khan

457
Se confirmă! Iulia Vântur este iubita lui Salman Khan - iuliavantur-1374579302.jpg
Întoarsă de câteva zile în România, Iulia Vântur s-a ferit să facă declarații legate de o presupusă relație dintre ea și Salman Khan.

Cu toate acestea, vedeta a povestit, într-un interviu, despre o vacanță petrecută în regiunea în care jurnaliștii indieni l-au prins pe starul de la Bollywood în prezența unei… blonde. Salman Khan a petrecut o vacanță de vis în Goa, alături de o blondă, care este noua lui iubită, scriau ziarele indiene în luna mai.

La puțin timp după această știre, jurnaliștii au aflat și identitatea misterioasei femei din preajma playboy-ului indian. Era vorba de nimeni alta decât Iulia Vântur.

Dacă la întoarcerea în țară Iulia nu a recunoscut nici în ruptul capului că ea și Salman ar trăi o poveste de dragoste, vedeta mai că lasă de înțeles acest lucru într-un interviu pentru PRO TV Magazin.

Iulia a povestit cum a decurs concediul ei de două luni în India, măr-turisind că a ajuns și în Goa, adică exact locul unde ziarele indiene au scris că a fost văzut actorul de la Bollywood cu noua lui iubită din România.

"Sunt multe lucruri care mă atrag, dar motivul principal este faptul că eu mă simt foarte bine acolo, mi-am făcut mulți prieteni și tot acolo am, într-un fel, liniștea să mă analizez. A fost o vacanță pe care mi-o doream de foarte multă vre-me, o vacanță în care să am timp cu adevărat să mă relaxez, să mă desprind de ritmul meu obișnuit. A fost o pauză binemeritată, în care am cunoscut oameni și locuri noi, dar cel mai important, în care m-am cunoscut mai bine pe mine. Am reușit, în sfârșit, să ajung în Delhi, în Goa și în sudul Indiei. Am călătorit foarte mult și am petrecut o vreme în ashram", a povestit Iulia Vântur pentru PRO TV Magazin, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5129 secunde