Șerban Huidu ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

293
Șerban Huidu, realizatorul tv care a comis un grav accident de circulație în toamna anului trecut în care trei oameni și-au pierdut viața, ar putea plăti despăgubiri o sumă record de 5 milioane de euro.
Avocații celor trei decedați în teribilul accident au solicitat suma de 5 milioane de euro drept despăgubiri, maximul prevăzut de polița de asigurare a vedetei tv.
Astfel, ancheta se apropie de final. Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, mașina condusă de realizatorul TV Șerban Huidu, care era apt să conducă, rula cu 87 de kilometri la oră, în condițiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, și a intrat total pe contrasens.
Fostul realizator TV este acuzat de uciderea din culpă a trei persoane după ce, în 16 octombrie 2011, în timp ce mergea pe DN1 spre Bra-șov, la ieșirea din localitatea Timișul de Sus - într-o zonă în care sunt curbe și viteza legală este de 50 de kilometri la oră - a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit o Dacia Logan în care se aflau cele trei victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Far
Pagina a fost generata in 0.3908 secunde