Sexy gimnasta Corina Ungureanu a intrat în politică

2174
3
Sexy gimnasta Corina Ungureanu  a intrat în politică - corinaungureanu-1337010758.jpg
Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, și fost iepuraș Playboy s-a înscris în politică, în partidul PSD. Fosta gimnastă își dorește să fie consiliera lui Iulian Bădescu pe probleme de sport, în cazul în care acesta va fi ales ca primar al orașului Ploiești.

Corina Ungureanu s-a întors în România, în 2010, după ce a petrecut trei ani în Marea Britanie, anunță ring.ro. Fosta sportivă povestește că, atunci când a revenit în țară, s-a întâlnit cu senatorul Iulian Chivu, care a convins-o să intre în politică și s-a înscris la UNPR, însă după câteva luni și-a dat seama că nu era locul ei acolo. Ulterior, s-a înscris în PSD, pentru Iulian Bădescu și Victor Ponta, pe care aceasta îi consideră doi oameni cu o mentalitate sănătoasă.

În 2010, Corina a fost desemnată de către Bleacher Report, ca fiind a doua cea mai sexy gimnastă din lume.

Corina Ungureanu își dorește să fie consilieră pe probleme de sport la primăria orașului Ploiești, pentru că: "Am proiecte frumoase pentru copii și pentru dezvoltarea sportului de masă, dar și soluții pentru sportul de performanță și susținerea valorilor sportive din orașul meu", a declarat Corina pentru ziarul Ring.

Corina Ungureanu a pozat în Playboy, în 2000 și în 2008. A mai pozat nud și în alte publicații de specialitate, printre care o revistă japoneză.

Comentează știrea

Ana
15 mai 2012
alegere

Ce stil de presa! Puteati alege o poza cu ea in costum de gimnastica sau cu vreo medalie. Poza pe care ati ales-o spune multe despre genul de presa pe care il faceti.

gica
15 mai 2012
corect

pai au dreptate!daca era gimnasta profesionista facea gimnastica nu playboy,sa stie omu ce alege!! nu degeaba politica e o curva,,,mai atrage si curvele !!!!

Ana
15 mai 2012
Cine da cu piatra?

Ea a facut si gimnastica si Playboy. Gimnastica a facut vreo 14 ani din viata, muncind de la 5 ani, mergand mai departe desi bara de paralele ii facea rani in palme, si a ajuns sa fie in primele 5 pe tara. Nu cred ca merita apelativul de curva, sau, ca sa fie totul corect, cine a ajuns prin munca grea intre primii 5 pe tara in orice domeniu, acela sa o judece. Etapa Playboy a tinut-o un an. Cum vrem sa ne-o amintim arata de fapt ce fel de oameni suntem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7394 secunde