Concurs "Silvio Berlusconi ia prea multă Viagra!"

471
Cotidianul spaniol "El Pais" (de stânga) a publicat vineri cinci fotografii făcute la recepții de la vila lui Berlusconi din Sardinia. Fotografiile sunt printre cele câteva sute confiscate de justiția italiană după o plângere a premierului italian pentru încălcarea dreptului la intimitate. Berlusconi poate fi văzut în grădină înconjurat de mai multe femei, în timp ce două tinere se bronzează în slipuri sumare și fără sutien, iar un bărbat complet dezbrăcat se află pe marginea piscinei. "El Pais" nu precizează cine este acest bărbat. Avocatul lui Berlusconi, Niccolo Ghedini, a afirmat însă recent că una dintre fotografiile confiscate de justiția italiană îl prezintă pe premierul ceh Mirek Topolanek gol. Topolanek a negat totuși. Vineri, avocatul a anunțat că va depune plângere împotriva El Pais, ripostă destinată să descurajeze alte ziare străine să preia fotografiile.

Paradisul orgiilor la nivel înalt
Duminică, "El Pais" revine, cu un articol intitulat "Anatomia lui Berlusconi".
Zeci de avioane private sau oficiale aduceau săptămânal în Sardinia, la vila lui Berlusconi, tinere frumoase care distrau înalții oficiali italieni și pe prietenii acestora. În urma acuzațiilor lansate de soția premierului, a izbucnit scandalul Noemigate, iar Italia se întreabă dacă Berlusconi va plăti pentru aceste indiscreții.
Villa Certosa, misterioasa proprietate din Sardinia a premierului, este locul în care au avut loc petreceri. De când s-a aflat că Noemi Letizia, de 18 ani, care îl numește "Papi" pe Berlusconi, a petrecut aici un Revelion, împreună cu alte circa 30 de tinere, toate fanteziile italienilor poartă acest nume.
Marea turcoaz, conacul, camerele secrete, canalul subteran care leagă vila de mare - inspirat dintr-un film de James Bond - cele 60 de hectare de terenuri, bungalow-uri pentru femeile invitate - de fiecare dată mai multe decât bărbații, cam patru la unul - totul a fost renovat și remobilat în 2006 pentru 12 milioane de euro. Vila mai are, potrivit unor surse, un buncăr antinuclear.

"Pașaport" pentru celebritate
Pe la Villa Certosa au trecut, în ultimii ani, cele mai frumoase femei din Italia - modele aspirante, actrițe, staruri de cabaret, majorete. Fete foarte tinere - 17, 18, maxim 28-29 de ani. Când le primește la vilă, "le oferă o bijuterie în formă de fluture, ca un fel de contract sau sigiliu", spune o sursă.
A se duce la Villa Certosa le garantează fetelor un loc sub soare, un număr de telefon la care pot suna, poate o recomandare din partea premierului, o preselecție pentru vreun rol când revin la Roma sau Milano, după nopțile de distracții, discutat politică cu Silvio, trezit, mers la cumpărături în Porto Rotondo - Papi oferă până la 1.500 de euro fiecărei tinere.
Dintre femeile-ministru, Mara Carfagna, ministrul pentru egalitatea șanselor, s-a dus cel mai des la această vilă și și-a demonstrat loialitatea, după cum a fost singura care a îndrăznit să apere acțiunile lui Berlusconi în scandalul Noemigate. În opinia sa, atacurile la adresa lui Berlusconi sunt motivate de invidie, pentru că el este "un om bun".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Monden : Trooper concertează în Vama Veche
Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Monden : Eminem a fost jefuit
Pagina a fost generata in 3.0692 secunde