Silviu Prigoană: "Adriana este adulterină"

253
Silviu Prigoană:
Omul de afaceri Silviu Prigoană continuă atacurile la adresa fostei sale soții, Adriana Bahmuțeanu. Într-un recent interviu el a explicat de ce consideră că Adriana poate fi acuzată cu ușurință de adulter.

În acest sens, Silviu Prigoană susține că debutul relației amoroase dintre Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, Mihai, a început cât timp ea era încă soția sa. "Sentința de divorț a fost pe 23 ianuarie, iar ea, între 10 și 12 ianuarie, a ieșit cu electricianul. Pe 18 ianuarie a făcut public faptul că l-a mutat la ea acasă. Toate acestea s-au întâmplat în timpul căsătoriei, deci e adulterină", a spus Prigoană, potrivit Ring. Referitor la acuzațiile pe care Adriana i le aduce cu privire la neplata pensiei alimentare, Prigoană susține că are argumente puternice pentru a le contrazice. 

"Am plătit pensie alimentară din august și până azi, o pot dovedi prin acte. Adriana a plecat de acasă pe patru august (2012 - n.r.), iar eu pe 15 august i-am trimis 4.500 de lei (pentru copii -n.r.) fără a fi obligat de nimeni. Sentința a fost abia la sfârșitul lunii ianuarie", a mărturisit omul de afaceri, scrie clicksănătate.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0906 secunde