Simona Gherghe: Sunt mai degrabă genul casnic

114
1
Simona Gherghe: Sunt mai degrabă genul casnic - simonagherghe-1418730301.jpg
Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV plănuiește să petreacă sărbătorile alături de familie, dar și de persoanele dragi și apropiate din viața ei. Una din ele este chiar iubitul vedetei, Răzvan Săndulescu, cu care are o relație oficială de aproximativ doi ani.

Simona Gherghe este o persoană dedicată muncii și implicată în proiectele profesionale și preferă să fie discretă în privința celor personale. Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" se bucură de relația pe care o are cu Răzvan Săndulescu, iar până acum, nu se anunță niciun semn de oficializare și în acte a relației celor doi.

"Nu prea îmi place să vorbesc despre mine. Sunt mai degrabă genul casnic. Adică, atunci când am ceva timp liber, îmi place să-l petrec acasă, alături de cei dragi.

Împărțim (n.r. ea și Răzvan), în primul rând, un program foarte încărcat. În rest, e o rețetă clasică: el se ocupă de cumpărăturile mai dificile pentru casă, iar eu, cu gătitul. Cât despre căsătorie, toate la timpul lor (râde)", a declarat Simona Gherghe, pentru ziarulring.ro.



Comentează știrea

DODO
16 decembrie 2014
tiganiada

Daca tot esti genul asta,te rog stai acasa,sa nu ne mai imputi cu emisiunile tale, de cacat, cumparate de toti tiganii si pe care ii pui sa faca caterinca pentru ca tu sa ai audienta. Sa dea Dumnezeu sa ai parte de educatie pentru copii tai, ca aceia pe care o propovaduiesti tu,cu consecintele ei. Tu, Maruta, Madalin, Capatos si altii ca voi ar trebui sa dispareti din viata publica. Sinteti niste scursuri vindute care raspinditi imbecilitatea. Ar trebui sa fiti condamnati pentru genocid educational.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Simona Gherghe, probleme medicale grave
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Monden : Simona Gherghe, surprinsă cu o blondă
Pagina a fost generata in 1.4448 secunde