Smiley: "Nu am reușit să mă vindec, până acum"

273
Smiley:
Unul dintre cei mai doriți burlaci și cei mai simpatizați cântăreți, Smi-ley nu duce lipsă de admiratoare, ba chiar femeile roiesc în jurul lui. Deși se bucură de un grad de popularitate pentru care mulți colegi de breaslă îl invidiază, Smiley își poate adjudeca lejer titlul de "cel mai cuminte bărbat din showbiz".

În afară de două relații serioase, solistul a mai fost bănuit tot de vreo două ori de aventuri, dar palmaresul lui se oprește aici.

Iar motivul, unul surprinzător, de altfel, ni l-a dezvăluit chiar el: "Eu sunt foarte timid și nu am reușit să mă vindec, până acum. Nu îmi amintesc să fi făcut vreodată primul pas într-o relație. Așa sunt eu, nu știu cum să explic", a declarat Smiley.

"Acesta este și motivul pentru care eu nu prea dau interviuri. Sunt timid, am impresia că mă pierd", a mai spus Smiley.

"De ce mă iubesc fetele? Poate le place cum cânt, poate le place că apar la TV. N-am fost un "ladies man" în perioada liceului. Sigur că m-am îndrăgostit atunci. Și pentru prima oară, și pentru a doua oară. Eu încă mai țin legătura cu fostele mele prietene. Inclusiv cu Laura", a afirmat Smiley, citează showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Monden : Smiley plânge când se uită la filme
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Vrei să ai tenul ca al Laurei Cosoi?
Pagina a fost generata in 1.5309 secunde